,

VIVAX TS-7501 BHS

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 

  • Моќност: 750 W
  • 1 година гаранција

990 ден

Нема на залиха

  • Моќност: 750 W
  • Светлосен индикатор за работа
  • Фиксна грил решетка
  • Бела боја
Бренд

Моќност

750W