-10%
, ,

Vivax TTF 60

Vivax

 • Вкупен нето волумен: 60 L
 • Број на фиоки во замрзнувачот: 3
 • Mеханичка контрола
 • Променливи шарки на вратата
 • Конвекционално ладење и одмрзнување
 • Ниво на бучност: 41 dB
 • Димензии (ШхВхД): 472 x 850 x 450 mm

8.990 ден 9.990 ден

 • Вкупен нето волумен: 60 L
 • Број на фиоки во замрзнувачот: 3
 • Mеханичка контрола
 • Променливи шарки на вратата
 • Конвекционално ладење и одмрзнување
 • Ниво на бучност: 41 dB
 • Димензии (ШхВхД): 472 x 850 x 450 mm
Бренд

Ширина

47cm