-8%
, ,

Vivax TTF-68

Vivax

 • 1 компресор,
 • Потрошувачка на енергија (kWh/24h):
 • Димензии: 50,1x54x84,5cm,
 • Енергетска класа: A+

10.490 ден 11.390 ден

 • Нето зафатнина: 3 проѕирни полици, променлив смер на отварање на вратата,
 • 1 компресор, потрошувачка на енергија (kWh/24h):
 • Димензии: 50,1x54x84,5cm,
 • Eнергетска класа: A+,
 • Гаранција 60 месеци.
Бренд

Ширина

54cm

 • MinFrost®
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:215L Број на фиоки:6
 • Ниво на бучава:37dB
 • Димензии:150.8×59.5×59.2cm