-6%
, ,

Vivax TTL-112

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Димензии: 50,1x54x84,5 cm
 • Нето капацитет: 112 l
 • Енергетска класа: A+
 • Ладилник во висина на работна плоча.
 • 3 стаклени полици во ладилникот, стаклена фипока
 • Променлив смер на отварање на вратата
 • Гаранција: 60 месеци

8.990 ден 9.600 ден

Нема на залиха

Vivax TTL-112
 • Димензии: 50,1x54x84,5 cm
 • Нето капацитет: 112 l
 • Енергетска класа: A+
 • Ладилник во висина на работна плоча.
 • 3 стаклени полици во ладилникот, стаклена фипока
 • Променлив смер на отварање на вратата
 • Гаранција: 60 месеци
Бренд

Ширина

48cm

Висина на фрижидер

до 85cm

Енергетска ефикасност

A+