-20%
, ,

VIVAX VC-2000RR

Vivax

 • Моќност: 2000 W
 • Капацитет: 3.5 L

3.990 ден 4.990 ден

 • Моќност: 2000W
 • VDE приклучок
 • Должина на кабелот: 5 m
 • Телескопска метална цевка
 • Четка за под: пластична четка со 2 мали тркала
 • Алатки: млазница за пукнатини, Четка за тапацир, Држач за додатоци
 • Капацитет на прашина: 3,5 литри (1 парче платнена кеса)
 • Филтрација: 5 фази
 • 1 година гаранција
Бренд

Моќност

2000 w

Боја

Црвена

тип на правосмукалка