, ,

VIVAX VCC-1800RR

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност: 1800 W
  • Капацитет: 2 L

3.890 ден

Нема на залиха

  • Моќност: 1800 W
  • Капацитет: 2 L
  • Циклонска со HEPA фитлер
  • Должина на кабелот 5 m
  • Црвена боја
  • Метална телескопска рачка долга 90 cm
  • Гаранција: 1година
Бренд

Моќност

1800W

Боја

Црвена

тип на правосмукалка