-10%
, ,

VIVAX VCC-700B

Vivax

  • Максимална моќност на моторот: 700 W
  • Кабел: 5,0 m

3.590 ден 3.990 ден

  • Моќност: 700 W
  • Волумен на садот: 2 L. пластичен сад
  • Хепа филтер
  • Гаранција: 12 месеци
  • 5 m кабел
Бренд

Моќност

700 W

Боја

Сива

тип на правосмукалка