, ,

VIVAX VCC-850G Astro

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Максимална моќност на моторот: 850 W

4.290 ден

Нема на залиха

  • Моќност: 850 W
  • Волумен на садот: 2 L сад за прашина
  • Циклонски систем
  • Гаранција: 12 месеци
Бренд

Моќност

850W

Боја

Бела, Црна

тип на правосмукалка