-12%
, ,

Vivax VCW-2002R R2

Vivax

 • Моќност: 2000W,
 • Волумен: 8 литри,
 • Пластична четка
 • Должина на кабел 5 метри
 • 12 месеци гаранција
 • Тип на правосмукалка: со водена филтрација на прашина

 

4.990 ден 5.690 ден

 • Моќност: 2000W,
 • Волумен: 8 литри,
 • Пластична четка
 • Должина на кабел 5 метри
 • 12 месеци гаранција
 • Тип на правосмукалка: со водена филтрација на прашина
Бренд

Моќност

2000 w

Боја

Црвена

тип на правосмукалка