-8%
,

Vivax Vox BS-1000

Vivax

 • батерија (mAh):7500
 • Звучници [W]: 100 W
 • Напојување: 110-240V
 • Моќност RMS (W): 100

11.990 ден 12.990 ден

 • Преносливиот звучник караоке Vivax BS-1000 ви нуди голем број одлики за уживање во омилената музика.
 • Bluetooth звучник, USB плеер; MP3 / WMA; PLL FM со складирање на ФМ станици
 • RCALINE во 3,5 mm
 • LINE OUT RCA;
 • УСБ влез
 • IPX 5
 • 100W RMS
 • 4 звучници
 • репродуцира звук во 360 степени
 • TWS за поврзување на два звучници
 • 7500mAh батерија
Бренд