-8%
,

VIVAX VOX BS-500

Vivax

 • Преносливиот звучник караоке Vivax BS-500 ви нуди голем број одлики за уживање во омилената музика.
 • Bluetooth звучник, USB плеер;  PLL FM со складирање на ФМ станици
 • RCALINE во 3,5 mm
 • УСБ влез
 • 80W RMS аудио излез (2x20cm Бас звук + 1×2 ,54cm  високотонец)
 • 4000mAh батерија

8.690 ден 9.490 ден

 • Преносливиот звучник караоке Vivax BS-500 ви нуди голем број одлики за уживање во омилената музика.
 • Bluetooth звучник, USB плеер;  PLL FM со складирање на ФМ станици
 • RCALINE во 3,5 mm
 • УСБ влез
 • 80W RMS аудио излез (2x20cm Бас звук + 1×2 ,54cm  високотонец)
 • 4000mAh батерија
Бренд