-14%
,

VIVAX VOX BS-700

Vivax

 • CE – Пренослива аудио
 • батерија (mAh): 5000
 • Звучници [W]: 70 W
 • Напојување: 110-240V
 • Висина Димензии (cm): 38,7 cm
 • Моќност RMS (W): 70
 • Дополнителна опрема: Кабел за напојување
 • Димензии на микрофон (cm): 21,5
 • Димензии на ширина (cm): 21,5

6.290 ден 7.290 ден

 • Преносливиот звучник караоке Vivax BS-700 ви нуди голем број одлики за уживање во омилената музика.
 • Bluetooth звучник, USB плеер; MP3 / WMA; PLL FM со складирање на ФМ станици
 • RCALINE во 3,5 mm
 • LINE OUT RCA;
 • УСБ влез
 • IPX 5
 • 70W RMS
 • 4 звучници
 • репродуцира звук во 360 степени
 • 5000mAh батерија
Бренд