-31%
,

VIVAX WH-103WB

Vivax

  • Боја: бела
  • Волумен: 1 l
  • Приклучна сила:1100 w
  • 1 години гаранција

590 ден 850 ден

Бренд

Моќност

1100 W

  • Боја: бела
  • Волумен: 1 l
  • Приклучна сила:1100 w
  • 1 години гаранција