,

VIVAX WH-174W

Vivax

 • Боја: бела
 • Волумен: 1,7 l
 • Приклучна сила:2200 w
 • 1 години гаранција

990 ден

Бренд

Моќност

2200W

 • Боја: бела
 • Волумен: 1,7 l
 • Приклучна сила:2200 w
 • 1 години гаранција
  Автоматско исклучување,
  филтер,
  надворешен покажувач на нивото на водата,
  светлосен индикатор