,

VIVAX WH-175L

Vivax

  •  Капацитет 1,70 l
  •  Mоќност 1850-2200W,
  • Боја: Bела
  • Останато: филтер, надворешен индикатор на количина вода, светлосен индикатор, автоматско исклучување при прегревање

990 ден

  •  Капацитет 1,70 l
  •  Mоќност 1850-2200W,
  • Боја: Bела
  • Останато: филтер, надворешен индикатор на количина вода, светлосен индикатор, автоматско исклучување при прегревање
Бренд

Моќност

2200 W