,

VIVAX WH-176TC

Vivax

 • Боја: inox
 • Волумен: 1,7 l
 • Приклучна сила:2000 w
 • 1 години гаранција

1.590 ден

Бренд

Моќност

2000 w

 • Боја: inox
 • Волумен: 1,7 l
 • Приклучна сила:2000 w
 • 1 години гаранција
  автоматско исклучување,
 • филтер, индикатор на ниво за вода,
 • електронска контрола со функции варење и забрзување на топлината, функција бирање на посакуваан температура – помеѓу 60 °,70°,80° и 90°C зависно од пиалкот LED осветлување,
 • едноставно користење,
 • различно ниво на температура има различно LED осветлување
 • (црвена, зелена, сина, розева и жолта).