,

VIVAX WH-180 TC

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Волумен: 1,8 l
  • Моќност 2200W
  • Aвтоматско исклучување
  • Гаранција 1година

1.690 ден

  • Моќност 2200W
  • Волумен: 1.8литри
  • Aвтоматско исклучување
  • Гаранција 1година
Бренд

Моќност

2200 W