-25%

VIVAXIR-2202CP

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност: 2200W
 • Функција против капење и каменец
 • Керамичка подлога
 • Боја: бела-виолетова
 • Капацитет за вода: 360 ml

890 ден 1.190 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

2200W

 • Моќност: 2200W
 • Self cleaning функција
 • Функција против капење и каменец
 • Керамичка подлога
 • Боја: бела-виолетова
 • Капацитет за вода: 360 ml