,

VIVAXWH-102BB

Vivax

  •  Капацитет 1,0 l
  •  Mоќност 900-1100W,
  • Боја: кафеаво-бела
  • Останато: филтер, надворешен индикатор на количина вода, светлосен индикатор, автоматско исклучување при прегревање

850 ден

Бренд

Моќност

1100 W

  •  Капацитет 1,0 l
  •  Mоќност 900-1100W,
  • Боја: кафеаво-бела
  • Останато: филтер, надворешен индикатор на количина вода, светлосен индикатор, автоматско исклучување при прегревање