-8%
,

Vox GB1000

Vox

  • Моќност : 1000 W
  • Тефлонски нелепливи плочи
  • Гаранција – 25 месеци

2.390 ден 2.590 ден

  • Електрична скара
  • Моќност – 2000 W
  • Тефлонски нелепливи плочи што овозможуваат екстремно лесно чистење
  • Вишокот масло лесно се отстранува
  • Термостат – подесување на температура
  • Димензии на плочата: 50.8 x 25.5 cm
  • Гаранција – 25 месеци
Бренд