-9%
,

VOX GB1003

Vox

 • Моќност: 1600 W
 • Димензии на плочата: 40.6 x 25.2 cm
 • Гаранција: 25 месеци

2.890 ден 3.190 ден

 • Моќност: 1600 W
 • Вишокот масло лесно се отстранува
 • Термостат: подесување на температура
 • Стаклен капак, за полесно складирање и повкусни оброци
 • Алуминиумски плочи што овозможуваат екстремно лесно чистење
 • Рамна плоча + плоча за скара
 • Димензии на плочата: 40.6 x 25.2 cm
 • Гаранција: 25 месеци
Бренд