,

VIVAX HOME WH-100G

Vivax

  • Капацитет 1,0 l
  • Mоќност :1100W,
  • Надворешен индикатор на количина вода,
  • Светлосен индикатор,
  • Автоматско исклучување при прегревање

990 ден

  • Капацитет 1,0 l
  • Mоќност :1100W,
  • Надворешен индикатор на количина вода,
  • Светлосен индикатор,
  • Автоматско исклучување при прегревање
Бренд

Моќност

1100 W