,

VVIVAX HOME WM-1200TB

Vivax

  • Моќност :1200 W

1.590 ден

  • Почестете се со десерт во белгиски стил, миризливи и жолти закуски во форма на срце ќе бидат готови за кратко време со помош на производителот за вафли VIVAX WWM-1200TB. Машина за вафли со моќност од 1200 W, светлосен показател за работа, за 5 вафли во форма на срце, нелеплива површина за печење и термостат за контрола на кафеава боја.
Бренд

Моќност

1200W