-11%
, ,

XIAOMI Humidifier 2 Lite

Xiaomi

 • Капацитет за навлажнување 300 ml/h
 • Резервоар за вода со 99,9% антибактериска ефикасност
 • Лесен за употреба дизајн со горно полнење
 • Голем капацитет од 4 литри

3.190 ден 3.590 ден

 • Капацитет за навлажнување 300 ml/h
 • Микро-фина магла Веднаш елиминирајте ја сувоста
 • Голем капацитет од 4 литри
 • До 30 часа постојано навлажнување
 • Тивко работење
 • Низок шум од 38 dB(A) Тивко за вашиот ноќен сон
 • Сребрен јонски антибактериска технологија
 • Ефикасност на отстранување на бактерии од 99,9%. Почист извор на вода
 • Лесен за употреба дизајн со горно полнење
 • Нема потреба да го кревате капакот Лесно полнење на вода
 • 300 ml/h фина магла за континуирано навлажнување
 • Вграденото керамичко парче за атомизирање ги атомизира во микро магла со брзина на ослободување од 300 мл* на час за да ја навлажне вашата соба и да ја зајакне вашата кожа.
 • 4L вода е еквивалентно на 16 шишиња од 250mL вода, која постојано ќе се навлажнува 30h*. Нема потреба да се полни често.
 • Опремен со мотор со низок шум, нивото на работна бучава на Xiaomi Humidifier 2 Lite е помало од 38dB(A) дури и при висок режим, така што вашиот сон никогаш нема да биде нарушен.
Бренд