-11%
, ,

XIAOMI MI SMART HUMIDIFIER 2 Овлажнувач

Xiaomi

 • Ниво на бучава: <38 db.
 • Капацитет на овлажнување:350ml/h*
 • Капацитет на сад:4.5L
 • Време на работа:32 часа
 • UV-C ултравиолетови зраци

3.990 ден 4.490 ден

 • Овлажнувач на воздух
 • Ниво на бучава: <38 db.
 • Капацитет на овлажнување:350ml/h*
 • UV-C ултравиолетови зраци
 • Капацитет на сад:4.5L
 • Време на работа:32 часа
 • Night,Automatic mode,
 • Индикатор за ниво на водата
 • Автоматско исклучување
 • Контрола преку Mi Home app
 • Моќност: 28W
 • Тежина: 1.57kg
 • Димензии: Φ190×335 mm
Бренд