-15%
,

МАX GMX 8.0 20” VIOLET

Max

 • Метален рам 11.5″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 20’”×1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • BMX гидан
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Метални бандажи 20″
 • V-brake Алумининиумски кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери
 • Заден Потпирач

9.390 ден 10.990 ден

 • Метален рам 11.5″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 20’”×1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • BMX гидан
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Метални бандажи 20″
 • V-brake Алумининиумски кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери
 • Заден Потпирач
Бренд

Големина на тркало

20"