,

ARISTON ANDRIS LUX 6 UR

Ariston- Hotpoint
Availability:

Нема на залиха


 •  Ниско монтажен Бојлер за во кујна 6 литри
 •  MADE IN ITALY
 • бело сива боја
 • Димензии ВxШxД 31.5х31.5х25 цм
 • Тежина 5.9кг
 • IPX1 ниво на заштита

6.490 ден

Нема на залиха

 •  ARISTON ANDRIS LUX 6 UR EU
 •  МОДЕРЕН ДИЗАЈН од Умберто Палермо
 •  Ниско монтажен Бојлер за во кујна 6 литри
 •  MADE IN ITALY
 •  Нов бакарен греач од 1.5KW
 •  Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
 •  Надворешен Термостат за одбирање температура
 •  Нов држач за греачот со 4 отвори
 •  Максимална температура 75 степени
 •  Загревање за 14 минути до 45 степени
 •  бело сива боја
 •  Димензии ВxШxД 31.5х31.5х25 цм
 •  Тежина 5.9кг
 •  IPX1 ниво на заштита
Бренд

Волумен на бојлер

6L

Начин на монтажа

 • Модел: AD 10Н
 • Волумен: 10L
 • Kазан: челичен лим
 • Монтажа: Ниско
 • Греач: 1,5 kw
 • Тежина: 7 kg