-17%
, ,

BEKO B3T68230

Beko

 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:8kg
 • Програми:15

29.990 ден 35.990 ден

 • Сушара
 • Полнење:фронтално
 • Топлотна пумпа
 • Сензор за сушење:OptiSense®
 • Steam Cure
 • Фузион филтер
 • Директен одвод
 • Реверзибилна врата
 • Енергетска класа:A++
 • AquaWave®
 • Капацитет:8kg
 • Програми:15
 • Дигитален дисплеј
 • ChildLock
 • Одложен почеток:0h – 24h
 • Индикатор за:полн резервоар со вода, за чистење на филтер, за чистење кондензатор
 • Ниво на бучава:64dBA
 • Годишна потрошувачка на струја:236Kwh
Бренд

Капацитет(kg)

8kg

Енергетска ефикасност

A++