-13%
, ,

BEKO FRL 2244 B

Beko

 • LED екран на допир
 • 8 програми
 • Прилагодување на температура
 • Корпа и резервар за вода
 • Моќност: 1500W
 • Капацитет во литри: 4.7L
 • Максимална температура: дo 200°C
 • Термостат
 • Тајмер
 • Отстранлив сад
 • Заштита од прегревање

6.090 ден 6.990 ден

 • LED екран на допир
 • 8 програми
 • Прилагодување на температура
 • Корпа и резервар за вода
 • Моќност: 1500W
 • Капацитет во литри: 4.7L
 • Максимална температура: дo 200°C
 • Термостат
 • Тајмер
 • Отстранлив сад
 • Заштита од прегревање
Бренд