, ,

BEKO VCC6424WI

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:2400W
 • Капацитет на вреќа:4L
 • Вмукувачка моќ:430W
 • Индикатор за полна вреќа
 • HЕРА филтер H12
 • Tелескопска цевка
 • Ниво на бучава:82(dBA)
 • Должина на кабел:8m
 • Се задржува до 99.5% од прашината во самата правосмукала
 • Посебно прилагодлива за лица со алергии
 • Дигитално прилагодување на моќноста на самата правосмукалка

7.290 ден

Боја

Црна

Бренд

Моќност

2400W

тип на правосмукалка

 • Моќност:2400W
 • Капацитет на вреќа:4L
 • Вмукувачка моќ:430W
 • Индикатор за полна вреќа
 • HЕРА филтер H12
 • Tелескопска цевка
 • Ниво на бучава:82(dBA)
 • Должина на кабел:8m
 • Се задржува до 99.5% од прашината во самата правосмукала
 • Посебно прилагодлива за лица со алергии
 • Дигитално прилагодување на моќноста на самата правосмукалка