, ,

GORENJE VC2321GPRRCY

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


  • Максимална моќност на моторот: 2.300 W
  • Моќ на всисување: 470 W
  • вреќичката: 3 l
  • кабел: 8,0 m

8.490 ден

Бренд

Моќност

2300W

Боја

Црвена

тип на правосмукалка

G FORCE PLUS

Максимална моќност на моторот: 2.300 W

Моќ на всисување: 470 W

Пластичен сад или вреќичка

За суво чистење

Број на додатоци: 3

XpandZone четка

Проток на воздух: 42 L/s

Волумен на вреќичката: 3 l

Тип на цевка: Телескопска

Дијаметар на цевката: 35 mm

Должина на телескопската цевка: 90 cm

Материјал на цевката: Алуминиум

Двојна ХЕПА филтрација

Управувачка локација: Контрола на апаратот

Управување на допир (TouchControl)

SoftStart тивко палење на моторот

Индикатор за полна вреќичка

Индикатор за празнење на садот за прашина

Број на текстилни вреќички: 1

Додатоци: 3

Заштита на куќиштето (Active Bumper)

Гумена рачка

Намотување на кабелот

Голем досег (кабел, црево и цевка): 10 m

Исправено или хоризонтално

Додаток за оставање на цевката

Број на тркала: 3

Гумирани тркалца

Заштита од прегревање

Боја: Боја Црвена

Должина на приклучен кабел: 8,0 m

Бучност: 79 dB(A)re1pW

Максимална моќност на моторот: 2.300 W

G FORCE

Димензии (ШxВxД): 43,3 × 27,7 × 31 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 57,5 × 32,5 × 32,5 cm

Нето тежина на апаратот: 5,8 kg

Бруто тежина на апаратот: 9,6 kg

Приклучна моќ: 2.000 W

Код: 678636

EAN Код: 3838782071263