-22%
, ,

BEKO WUE 6511 XWW

Beko

 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • AquaFusion
 • Aquawave
 • LED приказ
 • Индикатор за затворање на врата
 • Заштита од прелевање на вода
 • Одложен почеток:3h,6h,9h
 • Ниво на бучава:63/75dB
 • Димензии:84x60x44cm

14.790 ден 18.990 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

1000

Капацитет(kg)

6kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

A

 • AquaFusion
 • Aquawave
 • LED приказ
 • Индикатор за затворање на врата
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Заштита од прелевање на вода
 • Одложен почеток:3h,6h,9h
 • Ниво на бучава:63/75dB
 • Димензии:84x60x44cm