-5%
,

BOSCH TR5000 21/24 EB

Bosch
Availability:

Нема на залиха


  • Јачина 21/24kW
  • Регулатор на моќноста : 21/24kW
    Енергетска класа А
  • Бучавост: 15 dB

19.890 ден 20.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

21kw, 24kw

TR5000 21/24 EB е електронски проточен бојлер,
ен.класа А од 21/24kW
Работен притисок: 0.25 бари
Регулатор на моќноста : 21 kW/24 kW
Ова заштедува трошоци на ел.енергија,
со едноставно прилагодување на прекинувачот
/слајдот на контролната електроника
Годишна потрошувачка на енергија: 479 kWh
Бучавост: 15 dB
Kaпацитет на топла вода во минута: 13,2л/7,2 л/мин. (380С/600С)
Точнo контролирана топла вода на саканата температура
Променливо подесување на температурата врз основа на симболи
Заштеда на енергија до 30% во споредба со хидраулични прот.бојлери
CLICKFIX plus: брза,лесна и едноставна инсталација
Сигурност:Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно
Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)