-7%
, , ,

BEKO DIS 28123

Beko

 • Prosmart inverter мотор
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:11 сета
 • 8 програми
 • 6 температура
 • Одложен старт
 • AquaIntense
 • Aquastop
 • Потрошувачка на вода по циклус:9L

20.490 ден 21.990 ден

Бренд

Инвертер мотор

Да

Ширина

45cm

 • Prosmart inverter мотор
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:11 сета
 • 8 програми
 • 6 температура
 • Одложен старт
 • AquaIntense
 • Aquastop
 • Потрошувачка на вода по циклус:9L