, ,

FUEGO MG84

Fuego

 • Конзолен држач за телевизор
 • Материјал: ладно валани челик
 • Навалување: -12 до +8 степени. Вртливо: 120 степени.
 • Универзален монтиран модел
 • Макс дупка: 400 × 400mm
 • Држач за ТВ, големина: 26”-55”
 • Максимална тежина: 35kgs/77lbs

1.590 ден

FUEGO MG84
 • Конзолен држач за телевизор
 • Материјал: ладно валани челик
 • Навалување: -12 до +8 степени. Вртливо: 120 степени.
 • Универзален монтиран модел
 • Макс дупка: 400 × 400mm
 • Држач за ТВ, големина: 26”-55”
 • Максимална тежина: 35kgs/77lbs
Бренд