, ,

GORENJE AF1700DB

Gorenje

 • Голем сад: 5 l
 • Број на програми: 8
 • Нелеплива подлога
 • Ниска температура: 80 °C
 • Висока температура: 200 °C
 • Приклучна моќ: 1.700 W

7.490 ден

 • Голем сад: 5 l
 • Број на програми: 8
 • Нелеплива подлога
 • Ниска температура: 80 °C
 • Висока температура: 200 °C
 • Вид на контрола: Контрола на допир
 • Информативен екран: Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Димензии (ШxВxД): 29,1 × 36,5 × 33,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 39,7 × 32,7 × 36,7 cm
 • Нето тежина на апаратот: 6 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 6,6 kg
 • Приклучна моќ: 1.700 W
Бренд