, ,

GORENJE Black PIRO set BPS6737E02B+ GI6401BSC

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


BPS6737E02B

 • Енергетска класа: А
 • Боја: Црна

GI6401BSC

 • Црна
 • Брусен раб на плочата
 • Контрола на допир (TouchControl)

40.980 ден

Електрична рерна BPS6737E02B

 • Енергетска класа: A+
 • Боја: Црна
 • Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
 • ECO Email (рерна и плехови)
 • Мултифункционална рерна (BigSpace) – 77 l Најголема употребливаповршина за печење (SiperSize)
 • Употреблив волумен на рерната: 77 l
 • Максимална температура на рерната: 300 °C
 • Максимална површина на тавата за печење: 1.360 cm²
 • Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
 • HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
 • Совршен грил (PerfectGril)
 • Електронско управување
 • Облик на копчињата: Push pull копчиња
 • Начини на загревање:
 • Здраво пржење на топол воздух (AirFry)
 • Печење на замрзнати продукти (FrozenBake)
 • GentleBake
 • Функција за пица
 • Класична шарка на вратата
 • SuperSize
 • Осветлување на рерната: Горе
 • 1 длабока емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната
 • 1x жичани водилки
 • Динамичен систем на ладење на рерната DC+
 • Екстра ладна врата (UltraCoolDoorQuadro)
 • Пиролитичко чистење на рерната
 • Eco Clean емајл (рерна и тави)
 • Потрошувачка на електрична енергија: 0,71 kWh (Вентилаторска), 1,03
 • kWh (конвенционална)
 • Моќност на инфра грејачот: 2.300 W
 • Приклучна моќ-струја: 3,5 kW
 • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 59,5 × 56,4 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 62 × 66 × 67,5 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,4 × 59-60 ×
  55 cm
 • Нето тежина на апаратот: 31 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 33 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
 • Приклучна моќ: 3.500 W

+

Стаклокерамичка плоча GI6401BSC

 • Брусен раб на плочата
 • Контрола на допир (TouchControl)
 • Тајмер
 • 4 индукциски зони за готвење лево напред: Круг 18 cm, 1.5/2 kW, десно
  напред: Круг 23 cm, 1.5/2 kW, лево назад: Круг 18 cm, 1.5/2 kW, десно
  назад: Круг 14.5 cm, 1.2/1.6 kW
 • Сигнализација на преостаната топлина
 • Заштита од деца
 • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 16 × 57,5 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,2 × 7 × 49cm
 • Нето тежина на апаратот: 7,8 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 8,3 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
 • Приклучна моќ: 7.200 W
Бренд