-8%
,

BEKO FSM 67320 GXS

Beko

 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:72L
 • 4+2 грејни зони
 • 8 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:85х60х60cm

27.490 ден 29.990 ден

Бренд

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Ширина

60cm

 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:72L
 • 4+2 грејни зони
 • 8 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:85х60х60cm