-19%
, , ,

GORENJE F4141PW

Gorenje

 • Eнергетска класа:A+
 • Бруто капацитет: 169 l
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,58 kWh
 • Димензии: 55 × 143,4 × 54,2 cm

12.990 ден 15.990 ден

 • Енергетска класа: A+
 • Врата: Емајлиран челик
 • Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
 • Ногарки: 2
 • Прилагодливи ногарки: 2
 • Климатска класа: N, ST
 • Број на ѕвездички: ****
 • 1 компресор
 • Вкупен бруто/нето капацитет: 169 / 153 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 169 / 153 l
 • Капацитет на замрзнување: 9 kg/24h
 • Капацитет на замрзнување: 3,8 kg
 • Издржливост при прекин на електрична енергија: 20 h
 • Механичко управување
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,58 kWh
 • Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 213 kWh
 • Бучност: 40 dB(A)re1pW
 • Димензии (ШxВxД): 55 × 143,4 × 54,2 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 58 × 148,5 × 56,7 cm
 • Нето тежина на апаратот: 42 kg
 • Бруто тежина на апарато
Бренд

Ширина

60cm

 • Енергетска класа: A+
 • Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
 • Врата: Метална врата
 • Климатска класа: SN, N, ST, T
 • Рачка со зглоб
 • 1 компресор
 • Вкупен бруто/нето капацитет: 277 / 243 l
 • Издржливост при прекин на електрична енергија: 15 h
 • Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
 • Автоматско одмрзнување на замрзнувачот (NoFrost)
 • NoFrost
 • Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
 •  Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување
 • 6 стаклени полици
 • Простор за замрзнување: 1 врата, 6 фиоки
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,83 kWh
 • Бучност: 42 dB(A)re1pW
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 75 cm
 • Нето тежина на апаратот: 70 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 73 kg
 • Приклучна моќ: 100 W