-6%
, ,

Gorenje IMD1200W

Gorenje

 • Дневна количина на лед: 12 kg
 • Големина на коцка лед: XL
 • Сад кој се отстранува
 • Брзина на изработка на коцки лед: 9 мин.

7.990 ден 8.490 ден

 • Дневна количина на лед: 12 kg
 • Големина на коцка лед: XL
 • Сад кој се отстранува
 • Брзина на изработка на коцки лед: 9 мин.
 • Индикатор за ниво на вода
 • Индикатор за ниво на лед
 • Фреон: R600A
 • Волумен на резервоарот за вода: 1,8 l
 • Димензии (ШxВxД): 31 × 21 × 32,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 7.5 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 8.5 kg
 • Приклучна моќ: 120 W
Бренд