,

GORENJE K15ORAB

Gorenje

 

 • Големина на садот: 1,5 l
 • Ротација 360°
 • Автоматско исклучување
 • Двојно дно
 • Strix термостат
 • Бела
 • Копче за отварање на капакот
 • Индикатор за нивото на водата
 • Простор за сместување на кабелот
 • Заштита од прегревање
 • Боја: Црна
 • Должина на приклучен кабел: 0,8 m
 • Димензии (ШxВxД): 24,5 × 24 × 16 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 23,4 × 23,4 × 21,4 cm
 • Нето тежина на апаратот: 1,4 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg
 • Приклучна моќ: 2.400 W

3.590 ден

 • Големина на садот: 1,5 l
  Ротација 360°
  Автоматско исклучување
  Двојно дно
  Strix термостат
  Бела
  Копче за отварање на капакот
  Индикатор за нивото на водата
  Простор за сместување на кабелот
  Заштита од прегревање
  Боја: Црна
  Должина на приклучен кабел: 0,8 m
  Димензии (ШxВxД): 24,5 × 24 × 16 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 23,4 × 23,4 × 21,4 cm
  Нето тежина на апаратот: 1,4 kg
  Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg
  Приклучна моќ: 2.400 W
Бренд

Моќност

2400W