-9%
, ,

GORENJE NRS9182VB

Gorenje

 • Енергетска класа: A++
 • Боја: Црна
 • Димензии (ШxВxД): 90,8 × 179,3 × 67,9 cm

70.990 ден 77.990 ден

 • Енергетска класа: A++
 • Боја: Црна
 • Боја на апаратот: Црна
 • Отвoрање на врата: Ладилник десно/замрзнувач лево отворање на вратата
 • Ногарки: 4
 • Прилагодливи ногарки: 2
 • Климатска класа: SN, T
 • Број на ѕвездички: ****
 • Инвертер мотор
 • Вкупен бруто/нето капацитет: 610 / 535 l
 • Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 386 / 368 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 224 / 167 l
 • Капацитет на замрзнување: 13 kg/24h
 • Издржливост при прекин на електрична енергија: 8 h
 • Електронско управување (SensoTech)
 • Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
 • Аларм за отворена врата
 • NoFrost Plus
 • Кружење на воздухот: MultiFlow ладење во ладилникот
 • Диспанзер за ладна вода
 • Ледомат: Автоматска подготовка на мраз, Коцки мраз, Дробен мраз
 • Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
 • Брзо ладење
 • Штедлива програма (EcoMode)
 • ЛЕД осветлување
 • 5 стаклени полици
 • Држач за шишиња
 • Полици на вратата на ладилникот: 5 полици на вратите
 • Фиока за зеленчук: 1 фиока за зеленчук
 • Флексибилен сад за јајца
 • FreshZone фиока
 • Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување
 • Простор за замрзнување: 2 фиоки
 • Полици на врата на замрзнувачот: 3
 • 5 стаклени полици
 • Приклучок за вода: Резервоар
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,94 kWh
 • Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 344 kWh
 • Бучност: 42 dB(A)re1pW
 • Димензии (ШxВxД): 90,8 × 179,3 × 67,9 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 98,2 × 187,7 × 78 cm
 • Нето тежина на апаратот: 108 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 117 kg
 • Приклучна моќ: 252 W
Бренд

Ширина

90cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A