-10%

GORENJE OM30GBX

Gorenje

 • Моќност: 3200W
 • Капацитет: 30 L

7.490 ден 8.290 ден

 • Моќност: 3200 W
 • Капацитет: 30 l
 • Тава за печење / решетка
 • Број на зони за готвење: 2
 • Моќност на зоната за готвење лево напред :1000 W
 • Моќност на зоната за готвење десно напред: 600 W
 • Употреблив волумен на рерната :30 l
 • Моќност :1600 W

Технички податоци

 • Ширина :549 mm
 • Висина :266 mm
 • Длабочина :325 mm
 • Ширина на спакуван производ :576 mm
 • Висина на спакуван производ :398 mm
 • Длабочина на спакуван производ :449 mm
 • Нето тежина на апаратот :12 kg
 • Бруто тежина на апаратот :15 kg

 

Категорија:
Бренд

Боја

Црна