-5%
,

Vivax fc 22502 wh

Vivax

 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:52L
 • 2 струја
 • 2 плин
 • 4 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Димензии:85х50х60cm

10.390 ден 10.990 ден

 • VIVAX HOME Комбиниран шпорет FC-22502 WH
 • Енергетска класа: A Димензии (ВxШxД): 50x85x65cm
 • Волумен на печката l: 52 Гаранција: 3 год.
Бренд

Тип на плоча

комбинирана плоча

Ширина

50cm

 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:60L
 • 2 струја
 • 2 плин
 • 4 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Димензии:85х50х60cm