Gorenje SIH 2600 BLC

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


Моќност на грејачот: 2.600 W
Систем против создавање на бигор
Систем против прокапување
Функција самочистење
Вертикално пеглање за осетливи алишта
Можност за суво пеглање
Пеглање со сува пареа
Аналогно
Индикатор на температура
Постојана пареа: 30 g/min
Ударна пареа: 95 g/min
Функција прскање
Индикатор за ниско ниво на вода
Практичен, широк отвор со капак
Сад за дозирање вода
Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
Независна тројна заштита
Безбедно пеглање
Волумен на резервоарот за вода: 0,35 l
Должина на приклучен кабел: 2,5 m
Димензии (ШxВxД): 12,8 × 15 × 31 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 15 × 16,9 × 32,5 cm
Нето тежина на апаратот: 1,6 kg
Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg
Приклучна моќ: 2.600 W

2.890 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

2600 W

Моќност на грејачот: 2.600 W
Систем против создавање на бигор
Систем против прокапување
Функција самочистење