, ,

GORENJE VCEB01GAWWF

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


  • GFORCEAQUA
  • Моќ на всисување: 92 W
  • Водена филтрација
  • кабел: 7,0 m

8.690 ден

Бренд

Моќност

800 W

Боја

Бела

тип на правосмукалка

GFORCEAQUA
Моќ на всисување: 92 W
Водена филтрација
За суво чистење
Број на додатоци: 3
Универзална четка
Проток на воздух: 202 L/s
Волумен на садот за прашина: 3 l
Тип на цевка: Телескопска
Дијаметар на цевката: 35 mm
Должина на телескопската цевка: 900 cm
Материјал на цевката: Алуминиум
Двојна ХЕПА филтрација
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување
Додатоци: 3
Гумена рачка
Намотување на кабелот
Голем досег (кабел, црево и цевка): 9 m
Хоризонтално
Додаток за оставање на цевката
Број на тркала: 3
Гумирани тркалца
Заштита од прегревање
Мотор By pass
Боја: Бела
Потрошувачка на енергија kWh/год.: 301 kWh
Должина на приклучен кабел: 700.0.0 m
Бучност: 79 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 45 × 31 × 30 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 53 × 34..50 × 34 cm
Нето тежина на апаратот: 6 kg
Бруто тежина на апаратот: 87 kg
Приклучна моќ: 800 W