-9%
, ,

KONCAR H1A 48 110.BFn1

Koncar

 • комбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статичен
 • Димензии (ВxШxД): 84 x 48 × 56 cm

8.990 ден 9.900 ден

 • Фрижидер со една врата Бела боја
 • Вкупна корисна запремина 84 л Разладувачки дел: 73 l Комора: 8 l
 • 1 компресор По висина подесиви нозе напред
 • Регулација на температурата Одвод на одледената вода
 • Автоматско одмрзнување
 • Отварање на вратата во десно, преместива 3 полици од осигурано стакло, од тие 2 се подесиви по висина
 • Осветлување на внатрешноста Сад за зеленчук од транспарентна пластика
 • Потрошувачка на енергија kWh/годишно: 127
 • Климатска класа: SТ-N Еколошки гас : R600a Бучност: 41 dB (re 1 pW)
 • Енергетска класа: А Димензии (VxŠxD):84x48x56 cm
Бренд

Ширина

48cm

Висина на фрижидер

до 85cm

Енергетска ефикасност

A

 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Бела
 • Комора во горниот дел
 • 3 години гаранција