,

MAX BUTTERFLY 10.0 16

Max

 • Големина на тркала 16″
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Висококвалитетни гуми “Wanda”

4.990 ден

 • Големина на тркала 16″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен украсен штитник  на ланецот Ергономско седиште
 • Преден браник
 • Корпа позади и напред
 • Украсни реси на гидан
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Висококвалитетни гуми “Wanda”
Бренд

Големина на тркало

16"