, ,

MAX FERRE-FR 8.0 24” WHITE

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Метален рам 17.5’’
 • Висококвалитетни гуми 24″×1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Алуминиумски бандажи
 • V-brake кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери
 • Среден Потпирач

9.590 ден

Нема на залиха

 • Метален рам 17.5’’
 • Висококвалитетни гуми 24″×1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Алуминиумски бандажи
 • V-brake кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери
 • Среден Потпирач
Бренд

Големина на тркало

24"