, , ,

MAX HOONIGAN BLUE 10.0 29″

Max

 • Метален рам 29″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 29″ × 2.10
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Предна вилушка со амортизер со
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Дупли  алумински бандажи
 • Предна и задна Disk кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Брзо менување(Rapidd Fire 21 speed) Sun Run
 • Пластични педали со лагери
 • Заден потпирач

10.990 ден

 • Метален рам 29″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 29″ × 2.10
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Предна вилушка со амортизер со
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Дупли  алумински бандажи
 • Предна и задна Disk кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Брзо менување(Rapidd Fire 21 speed) Sun Run
 • Пластични педали со лагери
 • Заден потпирач
Бренд

Големина на тркало

29"